Ziraat’ten Yüzde 0,88 Faizli 120 Ay Vadeli Konut Kredisi!

Ziraat Bankası düzenlediği avantajlı konut kredisi kampanyası ile birlikte hayalinizdeki eve sahip olmanıza olanak sağlıyor. İşte Ziraat Bankası tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyasına dair tüm detaylar!

2016 yılının en fazla konut kredisi veren bankası olma ünvanını taşıyan Ziraat Bankası, 2017 yılında da bu ünvanını devam ettirmek adına kampanyalarına devam ediyor. Şubat – Mart döneminde gerçekleştirilen sıfır faizli konut kredisi kampanyasına belirli ölçüde devam eden Ziraat Bankası, piyasadaki en düşük faizli konut kredisini sunma ünvanını devam ettiriyor.

120 aya varan vade seçenekleri ile hayalini kurduğunuz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlayan Ziraat Bankası, aylık yüzde 0,88 oranunda uyguladığı avantajlı faiz oranları ile ihtiyacınız olan nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Ekspertiz değeri, sigorta, kredi tahsis gibi ücretleri masraflar dahilinde ortalama bin 63 Türk Lirası’na tekabül eden 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi için ödeme planını sizler için oluşturduk.

Satın alacağınız evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar kredi olanağı sunan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanya dahilinde 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi başvurunuzda aylık yüzde 0,88 faiz oranıyla 120 ay vade seçeneğinde aylık bin 352 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile adeta kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen diğer branşlardaki konut kredisi kampanyaları ve diğer bankalar tarafından düzenlenen tüm kredi kampanyaları hakkında detaylı ve kapsamlı bilgi almak için internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.