3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank’ta!

QNB Finansbank, düzenlediği yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte kredinizi şimdi temin edip, ödemelerinizi Kurban Bayramı sonrasında başlamanıza olanak sağlıyor. İşte yaz dönemini ödemesiz bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz ihtiyaç kredisi için gerekli tüm detaylar!

QNB Finansbank, 48 aya varan vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları eşliğinde temin edeceğiniz ihtiyaç kredisini, aynı zamanda ilk taksit için 3 ay erteleme olanağı ile birlikte sunuyor. QNB Finansbank’a ait internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden oturduğunuz yerden başvurabileceğiniz ihtiyaç kredisi için, aynı zamanda SMS ile kredi başvurusu ve size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kredi başvurusu yöntemlerini de tercih edebilirsiniz.

QNB Finansbank SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Cep telefonunuzdan SMS gönderme bölümüne girerek, T. C. kimlik numaranızı 5030’a SMS ile göndererek kredi başvurunuzu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank 5.000 TL Online Kredi Ödeme Planı

QNB Finansbank’tan talep edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki online kredi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak yüzde 1,26 oranındaki sabit faiz oranı ile birlikte aylık taksit tutarınız 147 Türk Lirası 25 Kuruş’a tekabül edecektir.

Bu hesaplama, 28 Haziran 2017 günü aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

http://www.qnbfinansbank.com/hesap-makinesi/kredi-hesap-makinesi.aspx?ref=WEB_FB_ihtiyac

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atark bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilirsiniz.