Kasko Bedelinin Yüzde 70’ine Taşıt Kredisi HSBC’de!

HSBC Bankası, ikinci el otomobiller için temin edeceğiniz taşıt kredilerinde, kasko değerinin yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi temin etmenize olanak sağlarken, aynı zamanda sıfır kilometre otomobil alımlarınızda da ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor.

HSBC Bankası, hem sıfır kilometre araç alımlarınızda, hem de ikinci el araç alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini rahatlıkla temin etmenize olanak sağlıyor. Sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, otomobilin proforma fatura bedelinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmın yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi temin etmenize olanak sağlayan HSBC Bankası, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi olanağı sağlıyor. İkinci el otomobiller için ise kasko değerinin tamamının yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi olanağı sunan HSBC Bankası, 48 ay vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. 

Talebiniz doğrultusunda erken ödeme ya da ara ödeme dönemlerini de faiz oranlarını etkilemeden gerçekleştiren HSBC Bankası’ndan 30 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin etmeniz halinde ödeme planı ise şu şekilde oluşuyor:

HSBC Bankası 30 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan temin edeceğiniz 30 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık yüzde 1,39 oranındaki faiz oranı ile birlikte aylık 913 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile kredi ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu taşıt kredisi hesaplaması 11 Temmuz 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

https://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtasıyla bütçeniz için en uygun taşıt kredisini belirleyebilirsiniz.