0,99’dan Başlayan Faizlerle Bayram Kredisi Denizbank’ta!

Denizbank bayram döneminde nakit sıkıntısı çekmemeniz için faizleri 0,99’dan başlatıyor. 48 ay vade seçeneği ve düşük faiz oranları ile birlikte nakit ihtiyacınızı Denizbank ihtiyaç kredisi ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Aylık yüzde 0,99’da başlayan faiz oranları ile birlikte Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi sunan Denizbank, ödemelerinizi 3 aydan 48 aya kadar tercih edeceğiniz vade seçenekleri ile temin etmenize olanak sağlıyor. Bayram döneminde tüm ihtiyaçlarınızı rahat rahat karşılamanız için faiz oranlarını en düşük seviyeye indiren Denizbank, online bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu için Denizbank internet bankacılığı ve Denizbank mobil bankacılık uygulamalarını kullanabilirsiniz. 

Denizbank 3 bin Türk Lirası Bayram Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Denizbank’tan Kurban Bayramı’na özel düzenlenen bayram kredisi kampanyası vasıtası ile 3 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve bu krediniz için de 12 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 0,99 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 270 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 31 Ağustos perşembe günü aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile Denizbank’a ait internet sitesi üzerinden hazırlanmıştır.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/kurban-bayrami-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bankalar tarafından düzenlenen tüm kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgi alabilir ve bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredi türünü belirleyebilirsiniz.