HSBC’den 120 Ay Vadeli Konut Kredisi İmkânı!

HSBC Bankası, hayallerinizde yer alan eve sahip olmanız için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı konut kredisi faiz oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor.

En az 5 bin Türk Lirası tutarında temin edebileceğiniz konut kredisi ürünü ile birlikte hayalinizdeki evi satın almanıza olanak sağlayan HSBC Bankası, satın almak istediğiniz ev için gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından hazırlanacak ekspertiz raporunda belirtilen değerin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanmanıza olanak sağlıyor.

Ödemelerinizi 120 ay gibi geniş bir sürece yayarak rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan HSBC Bankası, kefilsiz konut kredisi çekme avantajına ek olarak erken ödeme ve ara ödeme gibi seçenekleri de sunarak, konut kredisi ürününüzü en ekonomik şartlar altında ödemenize olanak sağlıyor.

HSBC Bankası 150 bin Türk Lirası Konut Kredisi Ödeme Planı

150 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürününü HSBC Bankası’ndan 120 ay vade tercihi ile çekmeniz halinde uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları 1,25 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 2 bin 420 Türk Lirası’na, geri ödeme yapacağınız toplam tutar ise 291 bin 917 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 2 Eylül tarihinde aşağıdaki bağlantıdan hazırlanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi ile ihtiyaç duyduğunuz nakit desteği için en uygun kredi türleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.