Ayağınızı Yerden Kesecek Taşıt Kredisi TEB’de!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) taşıt kredisi ürünü ile birlikte ayaklarınızı yerden kesmeye hazırlanıyor. Banka tarafından düzenlenen kredi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobile cazip taşıt kredisi faiz oranları ile birlikte sahip olabilirsiniz.

Size en yakın Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubesini ziyaret ederek 24 saat içerisinde sonuçlandırılan taşıt kredis içiin kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. 48 aya kadar uzayabilen vade seçeneklerinden bütçeniz, gelir durumunuz ve satın alacağınız otomobil için en uygun tercihi gerçekleştirerek, ödemelerinizi rahat bir zeminde gerçekleştirmenize olanak sağlayan TEB, kredi başvurusu aşamasında satın alınacak otomobil üzerine ipotek tesisini teminat olarak kabul ediyor ve yeterli görüyor.

TEB’den 25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Türk Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen taşıt kredisi ürünü dahilinde 25 bin Türk Lirası tutarında kredi başvurusu gerçekleştirmenize ve bu kredi için de 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile ödeme planı oluşturmanız halinde TED tarafından uygulanacak aylık taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,45 olurken ödeme yapılacak aylık sabit taksit tutarı da 772,53 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi bilgileri ve ödeme planı, 12 Ekim 2017 Perşembe günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile temin edilmiştir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/tasit-kredisi/

Aynı zamanda intenret sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret edip, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, ihtiyacınız ve aylık gelir durumunuza göre sizin için en uygun kredi ürününü belirleyebilirsiniz.