Burgan Bank’tan Kefilsiz 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank düzenlediği düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini rahatlıkla temin etmenize olanak sağlıyor. Üstelik 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile kredinizi rahat bir şekilde ödeyebilmeniz için de olanak sağlıyor.

Burgan Bank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte; mobilya alışverişi, cep telefonu alışverişi, bilgisayar alışverişi, seyahat masrafları, sağlık harcamaları, eğitim giderleri, dekorasyon masrafları, tadilat masrafları, taşınma harcamaları gibi tüm nakit ihtiyacı gerektiren harcamalarınız için gerekli nakit desteğini temin edebilirsiniz.

Burgan Bank ihtiyaç kredisi ürünü için 48 aya kadar vadelendirme imkânı sunarken, kredi başvurusu aşamasında talep edilen ihtiyaç kredisi miktarına kredi notunuzun yeterli olması halinde kefil talebinde bulunmuyor.

Tüm İhtiyaçlarınız İçin Temin Edeceğiniz 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank’tan pratik bir şekilde temin edebileceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 12 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,35 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 461,84 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu ödeme planı ve kredi hakkında genel bilgiler, 20 Kasım 2017 Pazartesi günü itibariyle, aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi Haberi ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; yapacağınız kredi başvurusu öncesinde bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, temin edeceğiniz kredi için hangi bankanın en uygun krediyi sunduğunu belirleyebilirsiniz.