İş Bankası’ndan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan İş Bankası, aylık yüzde 1,24’dan başlayan faiz oranları eşliğinde tüm giderleriniz için 3 bin Türk Lirası’ndan 25 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi olanağı tanıyor.

İş Bankası, cep telefonu alışverişinizden, bilgisayar yenilemeye; ev tadilatından tatil giderlerine kadar aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınız için 3 bin Türk Lirası’ndan 25 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. 3 ay ila 48 ay arasında vade seçeneği bulunan İş Bankası İhtiyaç Kredisi’nde aylık faiz oranı yüzde 1,16’dan başlıyor.

Size en yakın İş Bankası Şubesi’ne giderek başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu ihtiyaç kredisine aynı zamanda İş Bankası ATM’leri üzerinden, İş Bankası Müşteri Hizmetleri’ni arayarak ya da İş Bankası İnternet Şubesi’ne giriş yaparak anında başvuru yapabilir, ön onayı almanız halinde size en yakın İş Bankası Şubesinden kredinizi temin edebilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi başvurusu aşamasında yanınızda T.C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport bulunması gerekiyor. Eğer İş Bankası müşterisi değilseniz yanınızda mutlaka gelir durumunuzu gösterir maaş bordrosu, SGK dökümü gibi bir belge olması gerekiyor. Ön onayı almanız halinde size sunulacak olan başvuru formunu da eksiksiz bir şekilde doldurmanız halinde krediniz anında hesabınıza aktarılıyor.

Alt başvuru sınırı 3 bin Türk Lirası olan İş Bankası İhtiyaç Kredisi başvurusunda, üst başvurusu sınırı ise 25 bin Türk Lirası olarak belirlenmiş. 5 bin Türk Lirası tutarında İş Bankası İhtiyaç Kredisi talep etmeniz halinde aylık yüzde 1,24 oranında faiz eşliğinde 180,40 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile 36 ay vadede geri ödeyebiliyorsunuz. Vade seçeneğinizi 48 aya çıkarttığınızda ise aylık faiz oranı sabit kalır iken aylık taksit miktarınız 146,50 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Siz de ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm üretmek ve nakit ihtiyacınızı karşılamak için internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak size en uygun ihtiyaç kredisini temin edebilirsiniz.