Falda Muz Görmek Ne Anlama Gelir?

 

Kahve falı baktırmak, çok uzun yıllardan bu yana en çok rağbet gören fallardan bir tanesi olmuştur. Günümüzde de kadınlar arasında toplantılarda, günlerde kahve içildiğinde fal baktırmak adet olmaktadır. Genellikle bakan kişilerin eğlence amaçlı baksalar bile, baktıran kişi için ilgi odağı olduğu da bilinmektedir. Kahve falında görülen simgelerin sembolleşip, başka bir şeylerle bağdaştırılması bilinen yöntemlerdendir.

Falda Muz Görmek Ne Anlama Gelir?

Horozun, adak adamak olduğu, dibinde oldukça fazla kahve telvesi kalmasının, içinde bir sıkıntının olduğu, merdivenlerin, iş hayatında ya da yapmakta olduğu bir yolda basamakların çıkıldığı, falda muz şeklinin, hayatını karartmaya çalışan bir kişinin olduğu anlamına geldiği gibi. Muzun faydaları, gerçek hayatta oldukça fazla olsa da, fallarda pek de öyle değildir. Ayağını kaydırmaya çalışan birileri olabilir.

Kahve falında muz görmek bazen de, baktıran kişinin aşk hayatıyla bir ilgisi de olabilir. Fal baktıran kişinin aşk hayatında yeni gelişmeler olabileceğine ve neticesinde evliliğe kadar gidip, saadet içerisinde yaşayacağına işarettir. Kahve falında muz görmek, şehvetli bir aşkın habercisi olabilir. Fal baktıran kişinin, partneriyle olan bazı ortamlara beraber gireceklerine ve gerçekleştirecekleri bu katılımda ikili olarak çok mutlu olacaklarına işarettir.

Kahve Falı, Su Falı Ve El Falı

Tabi ki fal olarak sadece kahve falı olarak sınırlı kalmamaktadır. Bazen suya bakılan ya da avuç içine bakılan fallarda da muzun faydaları görülebilmektedir. Genellikle suya bakılan fallarda muz iyi anlama gelmektedir. Fal baktıran kişinin, uzun zamandır görmediği biri tarafından haber almasına işaret olmaktadır. Genellikle daha çok kahve falına bakıldığı bilinmektedir. Fakat el falı ve su falı olarak da fal bakılmaktadır. Kahve falı daha çok arkadaşlar tarafında da bakıldığından daha yaygındır.

El falı ve suya bakılan fal, fal konusunda daha deneyimli kişiler tarafından, altıncı hissi kuvvetli kişiler tarafından ücret karşılığında da bakılmaktadır. El falında muz görmek ise, fal baktıran kişinin çalışma hayatında çalkantılı bir dönemden geçtiğine ve uzun bir sürenin sonunda durulacağına işaret olabilmektedir. Çalışma hayatı rakiplerle dolu olduğundan, çalıştığı kişilere fal baktıran kişinin çok dikkat etmesi ve güvenmemesi gerektiğine işarettir.

Kahve Falının Faydaları Nelerdir?

Günde bir fincan kahve içmek nasıl insan sağlığına faydalı geliyor ise ve uzmanlar tarafından öneriliyor ise, kahve falı baktırmak da insanı psikolojik olarak rahatlatmaktadır. Eğlence olarak fal baktırıldığı taktirde olumlu yönde etkilerinin bulunduğu gözlemlenmiştir. Falcı adı altındaki kişilerin, maddi çıkarlarının doğrultusunda fal baktırmak abartıya kaçılırsa olumsuz etkilenilebilir.