Anadolujet’ten Bilet Kampanyası!

Uçak seyahatleri yapan vatandaşlara Anadolujet‚ten sevindirici haber geldi.

Anadolujet biletlerde kampanya düzenlediklerinin açıklamasını yaptı. Uçak seyahati yapan vatandaşlar için sevindirici olan bu açıklamalar kampanyalı bilet ile uçuş  olanaklarının kolaylaşmasının sağlanması hedeflendi.

Bu sene 9. senelerini kutlayan Anadolujet firması belirli tarih aralıklarında ve belirli koşullarda biletlerin 1 Türk Lirası olacağı müjdesi verildi. Türkiye’de son dönemlerde uçak seyahatleri de kara seyahatleri kadar tercih edilmeye başlandı. Bunun ardından çeşitli kampanyaların düzenlenmesi sürekli olarak gündeme gelmeye başladı. Bu zaman zarfı içerisinde tüm uçuş firmaları çeşitli uçuş kampanyaları düzenlemeye başlamaya yönelik çalışmalarda bulundu. Müşterileri kendi firmalarına yönlendirmek için çeşitli kampanyalar düzenlendi. Ülkemizde en çok tercih edilen uçuş firmalarından biri olan Anadolujet’te bu kampanyalar kapsamında müşterilerine yeni olanaklar sunmaya başladı.

22 Nisan ile 24 Nisan tarihleri arasında Anadolujet’ten gidiş bileti alan vatandaşların eğer dönüş tarihleri 23 Mayıs ile 22 Haziran tarihleri arasında denk geliyor, uçak biletleri 1 Türk Lirası olacak. Gidiş ve dönüş uçak biletlerini alan vatandaşlar iki biletten herhangi birini 1 Türk Lirasına çevirebilecekler.  Ancak bilinmesi gereken önemli bir husus söz konusu. Anadolujet’in düzenlemiş olduğu 1 Türk Lirası uçak bileti kampanyası 9 ile 11 Haziran günleri arasında geçerli sayılmayacak. Bu tarihler arasında kampanya uygulaması yapılmayacak.  Söz konusu kampanya dahilinde olan biletlerin tükenmek üzere olduğuna dair yapılan açıklamalarda merak edilen her konu için firmanın çağru hattının aranabileceğini, gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı söylendi.