Motorine İndirim Geliyor!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapılan açılamada, 10 Haziran Cumartesi günü 00.00 itibariyle motorin grubunda litre fiyatı üzerinden 8 kuruş tutarında bir indirim yapılmasının beklendiği bilgisi paylaşıldı.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, gün içerisinde bu gece itibariyle uygulamaya konulacak olan motorin indirimi hakkında bilgi paylaştı. Bölgeye ve dağıtım firmasına göre değişmesinin olası olduğu indirim tutarının, motorinin litre fiyatı üzerinden 8 kuruşa tekabül edeceğinin bilgisi paylaşıldı.

Motorin İndirimi 10 Haziran’da!

Bu gece (10 Haziran Cumartesi 00.00 itibariyle) uygulanacak olan motorin indirimi ile birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul genelinde 4,42 Türk Lirası’ndna 4,34 Türk Lirası’na düşmesi bekleniyor. İndirimin etkisi ile birlikte Ankara’daki motorin fiyatları 4,47 Türk Lirası’ndan 4,39 Türk Lirası’na kadar düşecek iken İzmir’de gerçekleşecek motorinin satış fiyatları 4,43 Türk Lirası yerine 4,35 Türk Lirası’na ulaşacak.

Motorin Fiyatları Şehirlere ve Bölgelere Göre Farklılık Gösterecek!

Bölgesel ve şehirsel olarak dağıtım firmaları tarafından belirlenen satış fiyatlarının uygulanacağının bilgisini paylaşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) dağıtım firmalarının sahip oldukları depolama tesisleri, dağıtım alanları, rekabet ve serbest piyasa şartları sebebiyle indirim oranında küçük çaplı değişiklik yapabileceklerini de belirten bir açıklama yaptı.

Bu gün (9 Haziran 2017 Cuma) günü yapılan açıklama ile birlikte 10 Haziran günü saat 00.00 itibariyle Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Türkiye genelinde motorin fiyatlarında ortalama 8 kuruşluk bir indirim uygulanacağının bilgisini paylaştı.