Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları Genel Bakış

Cumhuriyetin kuruluş yıllarını izleyen zamanlarda kurulan banka, hem bir ülkenin hem de finansal ve ekonomik kalkınmaların temelini oluşturan adımları izlemiştir. Bununla birlikte kurulduğu günden bu yana müşterilerine hız kesmeksizin destek veren bankalardandır Halkbank.

Konut sayılarının artmasıyla artan tüketici talebi, konut kredilerinin de yoğun bir taleple karşılaşmasına sebep oluyor. Bankalar da bu talepleri karşılamak için belirli faiz oranları karşılığında tüketicilere kredi desteği sağlıyor.

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016 yılında tüketicilerin konut alımlarında rahat nefes alacağı kredi faiz oranları uygulamaktadır. Halkbank’ın sunduğu oranlarsa genel itibariyle %0,80 ve %1,20 arasında değişiklik göstermektedir.

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Halkbank’ın konut kredisi faiz oranlarına avantajlı ve kampanyalı fırsatlardan başlanacak olursa, bankanın ilk kredisi Hesaplı Evim Konut Kredisi olacaktır. Bu konut kredisi ile %0,80 ve %0,95 arasında değişen faiz oranları ile ev sahibi olabilirsiniz.

Kredi 24 aya kadar olan vadeler için %0,80, 25 ve 48 ay için %0,89, 48-60 ay için %0,90, 61-120 ay içinse %0,95’lik kredi faiz oranları uygulanmaktadır. Sağlanan bu  konut kredisi faiz oranlarının yanı sıra, kredinin üst sınırı 1 milyon olarak belirtildi. Bankanın diğer ürünü olan Canım Evim Konut Kredisi, bankanın daha önceki dönemlerine ait faiz oranlarını içermektedir. Bu ikinci kredi için faiz oranları %1,10 ve %1,18 arasında değişmektedir.

Bankanın ikili kredi olarak sunduğu Dost Kredi, konut kredisi için yine %1,10 ve %1,18 arasında değişen kredi faiz oranları uygulamaktadır.

Banka kentsel dönüşüm aşamasındaki konut sahipleri için de hizmet sağlamaktadır. Bu krediye ait konut kredisi faiz oranları %0,80 ve %0,82 arasında değişmektedir. Devlet %0,33 oranında faiz desteği sağlamaktadır.