10.000 TL Kredi, 48 Ay Vadeyle Birlikte Anadolubank’ta

Anadolubank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte tüm ihtiyaçlarınıza çözüm olacak bir kredi kampanyası sunuyor. İşte banka tarafından sunulan kredi kampanyasına dair merak edilen tüm detaylar!

Anadolubank, düzenlediği tüketici ve ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Tüketici kredisi ile birlikte yapacğaınızın ürün ve hizmet alışverişlerinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan banka, aynı zamanda uygun ve avantajlı faiz oranları ile birlikte nakit çekimi yapmanıza da fırsat tanıyor.

Anadolubank, 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde talep edeceğiniz kredi tutarını avantajlı faiz oranları ile birlikte sunuyor. Siz de Anadolubank tarafından düzenlenen bu kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız hemen size en yakın Anadolubank şubesine giderek kredi başvurusu gerçekleştirebilir ya da Anadolubank’a ait internet bankacılığı ya da mobil bankacılık ürünleri ile birlikte kredi başvurunuzu sunabilirsiniz.

Anadolubank 10.000 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Anadolubank’tan temin edeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık yüzde 1,50 oranında faiz oranı ile birlikte aylık eşit taksit tutarınız 312 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 29 Haziran 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_CALCULATE.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini tespit edebilirsiniz.