15.000 TL Taşıt Kredisi 48 Ay Vade Seçeneğiyle Fibabanka’da!

Ayağınızı yerden kesecek ya da sahip olduğunuz emektar otomobilinizi emekli edecek yeni bir araç satın alım aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini Fibabanka taşıt kredisi ürünü eşliğinde temin edebilirsiniz.

Oldukça avantajlı taşıt kredisi faiz oranları eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Fibabanka, ödemelerinizi 4 yıla kadar uzatmanıza ve rahat bir şekilde ödeme yapmanıza olanak sağlıyor. Kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmayan Fibabanka, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde kredi ödemelerinizi rahat bir şekilde yapmanıza ve satın alacağınız araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek kefilsiz taşıt kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

Fibabanka beş yaşına kadar ikinci el otomobiller için taşıt kredisi olanağı sunarken, aynı zamanda ikinci el araç alımlarında ruhsat değeri üzerinden, sıfır kilometre araç alımlarında da proforma fatura bedeli üzerinden temin edilebilecek taşıt kredisi miktarını belirliyor. Bu değerlerin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi imkânı sağlayan Fibabanka, 50 bin Türk Lirası’nı geçen kısım olması halinde de bu kısmın yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

Fibabanka 15.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Fibabanka’dan 15 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin etmeniz ve ödemelerinizi rahatlıkla yapmanız için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,39 oranında uygulanırken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 456,58 Türk Lirası’na denk gelecektir. Bu ödeme planında toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 21 bin 916 Türk Lirası olacaktır.

Bu ödeme planı ve kredi hakkında genel bilgiler, 26 Kasım 2017 Pazar günü itibariyle, aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi Haberi ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; yapacağınız kredi başvurusu öncesinde bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, temin edeceğiniz kredi için hangi bankanın en uygun krediyi sunduğunu belirleyebilirsiniz.