25.000 TL 48 Ay Vadeli Kefilsiz Taşıt Kredisi Abank’ta!

ABank (Alternatif Bank) bir araba sahibi olmak isteyenlere ve arabasını yenilemek isteyenlere avantajlı faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç duydukları taşıt kredisi desteğini sağlıyor. İşte ABank tarafından düzenlenen bu taşıt kredisi kampanyasına dair tüm detaylar ve ödeme planı!

Hayalini kurduğunuz otomobil için gerekli nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan ABank, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ile birlikte ödemelerinizi de rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile hem sıfır kilometre, hem de ikinci el otomobil alımlarınız için gerekli nakit desteğini sağlayan Alternatif Bank, ödemelerinizi de 3 ay ila 48 ay arasında tercih edeceğiniz bir vade planına göre gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

25 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi Ödeme Planı

ABank şubelerine gerekli belgeler ile birlikte giderek temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,38 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 758 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Abank, aynı zamanda aracınız için yapılacak kaskonun masraflarını, sigorta masraflarını ve kredi tahsis ücreti gibi kredi masraflarını da kredi vade süresi boyunca taksitlendirmenize olanak sağlıyor.

Bu ödeme planı, 30 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Kredi Haberi ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.abank.com.tr/bireysel/hesaplama-araclari/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun krediler hakkında bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.