25.000 TL Taşıt Kredisi 36 Ay Vadeyle Turkish Bank’ta!

Hayalinizdeki otomobile kavuşmak ve kendinize ait olan bir otomobile sahip olmak adına Turkish Bank tarafından düzenlenen taşıt kredisi ürününden faydalanabilirsiniz. 3 aydan 36 aya kadar uzayan dönemlerde ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Turkish Bank, ödemelerinizi sabit faiz oranı uygulaması üzerinden eşit tutarlar ile gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Turkish Bank, düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte satın alacağınız otomobilin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar kredi çekmenize olanak sağlayan banka, aynı zamanda 50 bin Türk Lirası’nı aşan miktarın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

Turkish Bank, düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobile sahip olurken, ödemelerde zorluk yaşamamanıza da özen gösteriyor. 36 aya kadar tercih edebileceğiniz bir taksit süresi seçeneği ile ödemelerinizi büyük bir rahatlıkla gerçekleştirebilir, avantajlı taşıt kredisi faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.

Turkish Bank 25 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Turkish Bank’tan temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde aylık yüzde 1,40 oranında taşıt kredisi faiz oranı uygulaması yaparken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 931 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu ödeme planı 19 Ağustos Cumartesi günü aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla hazırlanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-kredi-hesaplama/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek ihtiyacınız ve bütçeniz için en uygun kredi ürününü belirleyebilirsiniz.