5.000 TL Bayram Kredisi Vakıfbank’ta!

Vakıfbank, düzenlediği bayram kredisi kampanyası ile birlikte bayram döneminde yaşayacağınız nakit sıkıntısını pratik bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor.

Tüm nakit ihtiyaçlarınızda rahatlıkla temin edebileceğiniz bir kredi kampanyası olan Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası, 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde avantajlı faiz oranları ile birlikte sunuluyor. Kamu personelleri, özel sektör çalışanları ve emekliler için sunulan Geleneksel Bayram Kredisi için gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek rahatlıkla kredi başvurusu gerçekleştirebileceğiniz gibi aynı zamanda SMS ile kredi başvurusu, internet üzerinden kredi başvurusu yöntemlerini de tercih edebilirsiniz.

Vakıfbank Bayram Kredisi SMS Başvurusu

Vakıfbank, Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası’na SMS ile başvuru yapmanıza da olanak sağlıyor. Cep telefonunuzdan SMS bölümüne girerek; KREDI yazıp, boşluk bırakıp, T. C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelir miktarınızı yazıp, 5724’e göndererek kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor.

Vakıfbank 5 bin TL Bayram Kredisi

Vakıfbank’an temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki bayram kredisi için uygulanacak aylık yüzde 1,25 oranındaki faiz oranı eşliğinde 24 ay vade seçeneğinde aylık taksit tutarınız 250 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu hesaplama, 23 Haziran 2017 tarihinde, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

http://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=784

Siz de bayram döneminde ihtiyaç duyacağınız nakit desteği için krediler kategorimize göz atarak bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarına göz atabilirsiniz.