5.000 TL Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Ziraat Bankası’nda!

Ziraat Bankası, düzenlediği ihtiyaç ve tüketici kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini kefilsiz bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi olanağı sağlayan Ziraat Bankası, 48 aya varan vade seçenekleri ile ödeme planınızı oluşturmanıza da olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası, Türkiye’de en çok kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Türkiye’nin kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini rahatlıkla temin etmenize olanak sağlıyor.

Avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç krediniz için ödeme planı oluşturan Ziraat Bankası, 48 aya varan vade seçenekleri ile birlikte ödemenizi rahatlıkla yapmanıza olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil talebi sunmayan Ziraat Bankası’ndan 5 bin Türk Lirası tutarında kefilsiz ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde aşağıdaki şekilde bir ödeme planı oluşturuluyor.

Ziraat Bankası 5 bin TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisini 48 ay vade seçeneği ile Ziraat Bankası’ndan temin etmeniz halinde aylık uygulanacak faiz oranı 1,26 olurken, aylık eşit taksit tutarınız da 147 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi hesaplaması 15 Temmuz 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile bankalar tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.