5.000 TL Kredi HSBC’de!

HSBC Bankası, düzenlediği ihtiyaç  kredisi kampanyası ile birlikte avantajlı faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri eşliğinde bayram döneminde ihtiyaç duyacağınız nakit desteğini pratik bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor.

HSBC Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyerek bayram dönemindeki tüm ihtiyaçlarınıza maddi destek sağlıyor. İster bayram döneminde yapacağınız tatil için kredi çekin, istersenizde evlilik masraflarından, eğitim masraflarına, beyaz eşya masraflarından, sağlık masraflarına kadar diğer tüm ihtiyaçlar için kredi temin edin; tüm ihtiyaçlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyası HSBC Bankası’nda

HSBC Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

HSBC Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için size en yakın HSBC şubesine giderek kredi başvurusu gerçekleştirebileceğiniz gibi bankaya ait internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden, HSBC ATM’lerinden ve müşteri hizmetleri vasıtasıyla kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

HSBC Bankası 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

HSBC Bankası’ndan temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneğini için aylık yüzde 1,82 oranındaki faiz uygulaması eşliğinde 270 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Bu hesaplama, 12 Haziran tarihinde aşağıda yer alan bağlantı aracılığı ile gerçekleştirilmiştir.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçenize uygun ihtiyaç kredisi kampanyasını belirleyebilirsiniz.