Güncel İhtiyaç Kredileri 2016

Ülkemizdeki büyük bir çoğunluk ihtiyaçları için nakit sıkıntısı çektiği zamanlar içerisinde, bankaların bir ürünü olan ihtiyaç kredilerinden faydalanmaktadırlar. Her ihtiyaç kredisi farklı faiz oranları ve farklı şartlar içermektedir.

Her biri kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda bankalarca düzenlenerek bireylere sunulmaktadır. Maaş müşterileri, kamu müşterileri, ipotekli ihtiyaç kredileri, emekli kredileri, borç transferi kredileri vb. şeklinde sıralanabilir.

Bankaların sağladığı ihtiyaç kredilerine değinilirse; %0,99 ve %1,99 arasında değişen faiz oranlarıyla karşılaşabiliriz. İstisnalar hariç 36 aylık vade süreleri tüketiciler için geri ödeme süresi olarak belirtilmiştir.

Bankaların Güncel İhtiyaç Kredileri 2016

İhtiyaç kredileri 2016 yılı bilgilerine bakılırsa en uygun faiz oranıyla bizi karşılayan ING Bank dikkate alınabilir. Kişiye özel faiz oranları sunan banka, aynı kredi iiçin %1,99’luk faiz oranları da uygulamaktadır. Bunda borcuna sadık ve kredi notu belirleyici faktör olmaktadır. Daha sonra bayram kredileri ön plana çıkmaktadır. Fibabanka bayram kredisi fırsatları 12 aylık bir vade süresinde %0,99 faiz oranları uygularken, 36 aylık vade sürelerinde %1,09 oranında faiz oranları uygulamaktadır.

Ayrıca yine kredi notuna göre uygun faiz oranlarından yararlanabileceğiniz ihtiyaç kredisi çeşitleri mevuttur. ICBC Turkey ihtiyaç kredisi %1,15 faiz oranları ile diğer bir güncel kredidir. Garanti Bankası’nın yaza özel olarak sunduğu ihtiyaç kredisi %1,19’luk faiz oranlarıyla 50.000 TL’lik kredi imkanı vermektedir. 25 bin TL ve 10 bin TL’lik kredilerde bu faiz oranları biraz yükselebilmektedir.

Bankaların sunduğu diğer krediler; Burgan bank değerinizi bilen kredi, İş Bankası maaş anlaşmalı müşterilere özel ihtiyaç kredisi, İş Bankası geleneksel bayram kredisi, Halkbank ihtiyaç kredisii Halbank Dost Kredi, Denizbank Web’de kredi fırsatları, Ziraat Bankası Biz Ürün Paketi Tüketici Kredisi, HSBC ihtiyaç kredisi kampanyası, Şekerbank ihtiyaç kredisi, Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi, TEB ihtiyaç kredisi, Vakıfbank ihtiyaç kredileri gibi birçok ürün bulunmaktadır.

Ayrıca bu bankalar, ipotekli ihtiyaç kredileri, borç transferi kredileri, anında ihtiyaç kredileri gibi fırsatlar da sunmaktadır. Krediler kapsamında sizlerden kredi tahsis ücreti, sigorta masrafları, vergi ücretleri gibi ücretleri de talep edebilmektedirler.