Güncel Konut Kredileri 2016

Hangi bankanın hangi konut kredisi kampanyasını düzenlediğinin takibini yapamayanlar ve ev almak için konut kredisi kullanmak isteyenler, sizler için derlenen bilgilerle güncel olarak bankaların sunduğu konut kredilerinden haberdar olabilirler.

Akbank ile başlanan konut kredileri, Büyük Kırmızı Ev kampanyası olarak sunulan konut kredisidir. Bankanın güncel kredi kampanyalarından olan Büyük Kırmızı Ev %0,99 faiz oranlarıyla 60 aya kadar olan vadelerde sizleri karşılamaktadır. 120 aylık vadeler ise %1,06’lık faiz oranları içermektedir. Başvurularınız için şubeleri ziyaret edebilirsiniz.

Garanti Bankası ile Konut Kredileri 2016 turuna devam edilirse, Garanti Bankası düşen faiz oranlarıyla birlikte %0,95’den başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Bu faiz oranları vade süresine göre %1,08 olmaktadır. Ev kredisi kullanmak isteyenler ekspertiz değerinin %75’ine kadar kredi kullanabilmektedir. Hesaplama araçlarında belirtilen limitse 775 bin TL’dir.

Kamu bankalarının da konut kredileri bulunmaktadır. Ziraat Bankası konut kredisi ayda %0,82’den başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Bu faiz oranları yükselerek %0,95’e kadar çıkmaktadır. Konut kredisi kampanyası kapsamında bu kredi sizlere sağlanmaktadır. Kredi 120 aya kadar vade fırsatları sunmaktadır.

Vakıfbank’da ayda %0,80’den başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Sarıpanjur konut kredileriyle hizmet veren banka 120 aya kadar olan vadelerde özel fırsatlar sunmaktadır. Birçok ödeme seçeneğiyle müşterilerine farklı alternatifler sunmaktadır. Finansbank’ın ise yeni konut kredisi kampanyası bulunmaktadır. %0,99’dan başlayan faiz oranları Finansbank’ın belirlenen vadelerde geçerli oranlarıdır.

Ev kredisi kullanmak isteyenler için bir diğer alternatif TEB’dir. TEB Konut Kredisi %0,99’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır. ING Bank Mortgage Kredisi, Yapı Kredi %0,99 faiz oranlarından başlayan aylık oranlar 120 aya uzayan vadeler, Burganbank Konut Kredisi, Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi, Denizbank Konut Kredisi ve birçok konut kredisi sizlere %0,80 ve %1,20 arasında değişen faiz oranlarıyla sunulmaktadır.

Genel itibariyle konut kredisi kullanımlarında 120 ay ve 360 ay aralığında değişen vade süreleri hakimdir. Bankalar güncel konut kredileri 2016 yılı kapsamında sizlerden ekspertiz ücretleri, kredi tahsis ücretleri, sigorta masrafları, vergi ücretleri ve ipotek tesis ücretleri talep edebilirler.