ING Bank İhtiyaç Kredileri 2016

Türkiye’nin en prestijli bankalarından olan ING Bank, müşterilerine her gün yenisini sunduğu kredi ürünleriyle karşımıza çıkmaktadır. Kredi ürünleri ihtiyaçlarınız sizleri zorladığında kullanabileceğiniz nakit paralardır.

Bir nevi bankalardan alınan borçlar gibi nitelendirilebilir ancak bu borçlar karşılığnda belirli faiz oranlarının ödenmesi gereklidir. Her ihtiyaca ve kişiye özel olarak tasarlanan ihtiyaç kredileri bulunmaktadır.

ING Bank İhtiyaç Kredileri 2016

ING Bank’ın güncel olarak sunduğu ihtiyaç kredisi kişiye özel faiz oranları içeren kredidir. %0,99’dan başlayan kredi kredi notunuza göre sizlere faizlendirme yapmaktadır. Faiz oranları %1,99 da olabilmektedir. Kredi için esas alınan durum borcunuza sadık olmanızdır.

Kredi 36 aya kadar vade seçenekleri içermiş olup 100.000 TL’ye kadar limit sağlamaktadır. Dijital yenilikleri de takip eden banka web üzerinden e-Kredi hizmetiyle de ihtiyaç kredisi hizmeti sağlamaktadır. Web üzerinden 7 gün 24 saat kullanabileceğiniz kredi detayları için bankayı ziyaret edebilirsiniz.

Bazı ihtiyaçlarınız sizi zorlayabilir ve yüksek tutarlı ihtiyaçlar duyabilirsiniz. Bunun için Yüksek Tutarlı İhtiyaç Kredisi sağlayan banka, 15 bin TL üzeri nakit ihtiyaçlarınız için %1,49 faiz oranlarıyla sizleri karşılamaktadır. Ufak çaplı kredi ihtiyaçları içinse %1,99 faiz oranlarıyla 36 ay vade süresiyle birlikte 4 bin TL’ye kadar Mini İhtiyaç Kredisi bankanın diğer bir alternatifidir. İndirimli ihtiyaç kredileri de sunan bankanın bir diğer kredisi %1,59 indirimli faiz oranlarıyla tüketicilere sunulmaktadır. 100 bin TL’ye kadar başvurabileceğiniz kredi, 36 aya kadar ödeme imkanları içermektedir.

Bankanın sunduğu diğer ihtiyaç kredileri şunlardır; İpotekli ihtiyaç kredisi, PTT İhtiyaç kredisi, Emekli Kredisi, Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi, ING Alışveriş İhtiyaç Kredisi’dir. Krediler için sizden kredi tahsis ücreti gibi masraflar talep edebilirler. Ayrıca sigorta primleri ve vergi ücretleri de alınabilir.