Fibabanka Güncel E- Mevduat Faiz Oranları (03.12.2016)

Fibabanka parası olan müşterileri için E- Mevduat hesabı dahilinde yüksek faiz oranları sunmaktadır. Fibabanka tarafından sunulan avantajlı faiz oranlarından yararlanmak isteyen müşterilerin özellikle işlem limit aralıklarına dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Banka tarafından E-mevduat hesabı kapsamında müşterilere sunulan faiz oranları vade seçimine göre değişkenlik göstermektedir. Bununla birlikte mevduat alt ve üst limiti uygulanmakta olup, limit aralıklarına giren meblağlar için farklı faiz oranları söz konusu değildir.

E- Mevduat hesabında uygulanan faiz oranlarından faydalanmak isteyen müşteriler minimum 1.000 Türk Lirası, maksimum ise 1 milyon Türk Lirası meblağ aralığında mevduatı bankaya yatırabilmektedirler. Bahse konu limitlerin altında yahut üstündeki tutarlar için banka tarafından duyurulan faiz oranları uygulanmamaktadır.

Yüzde 11,25’e Kadar Yükselen Faiz Oranları Mevcut!

Fibabanka E- Mevduat Hesabı kapsamında 7 güne kadar yatırılan mevduatlar için faiz getirisi vermemektedir. Hesap dahilinde belirtilen meblağ aralıkları dahilinde; 8 – 21 gün vade aralığında yüzde 7,55 faiz oranı, 22 – 27 gün vade aralığında yüzde 7,55 faiz oranı, 28 – 31 gün vade aralığında yüzde 8,70 faiz oranı ve 1 Ay vade için yüzde 10,60 faiz oranı tatbik edilmektedir.

Fibabanka E- Mevduat Hesabı uyarınca; 32 – 90 gün vade aralığında yüzde 11,10 faiz oranı, 92 – 735 gün vade aralığında yüzde 11,25 faiz oranı müşterilere sunulmaktadır. Hesap dahilinde verilen en yüksek faiz oranı aylık yüzde 11,25 olarak tayin edilmiştir ve bu oran da en uzun vadeler için uygulanmaktadır.

Fibabanka E- Mevduat Hesabı’na mevduatını yatırarak risksiz şekilde para kazanmak isteyen müşteriler, işlem yapmadan önce banka şubesi ile görüşmelidirler. Zira banka faiz oranlarını her zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Bu nedenle mevduat bankaya yatırılmadan önce güncel faiz oranları öğrenilmelidir.