Alternatif Bank’tan Konut Kredisi Faiz Oranlarında Büyük İndirim!

Alternatif Bank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Banka tarafından yapılan açıklamada konut kredisi faiz oranlarının en kısa vade olan 24 aya kadar ki dilim için aylık yüzde 0,85 seviyesine çekildiği açıklandı.

Alternatif Bank ekonomiye ve vatandaşımıza olan desteğe devam ediyor. Alternatif Bank; 24 aya kadar vadeli konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89’dan, aylık yüzde 0,85’e seviyesine indirdi. Üstelik Alternatif Bank konut kredilerinde indirimi sadece en kısa vadede de yapmadı. Diğer vade seçenekleri içinde banka tarafından indirime gidildi.

120 Aya Kadar Bütün Vadelerde İndirim Fırsatı!

Alternatif Bank 36 ay ile 84 ay arası vade seçeneğinde daha önce müşterilerine aylık yüzde 0,99 faiz oranı sunmakta idi. Banka tarafından son yapılan indirim neticesinde bu oran aylık yüzde 0,90 seviyesine çekilmiştir.

Daha uzun vadelerde konut kredisi kullanarak hayalindeki eve kavuşmak isteyen vatandaşlarımız için Alternatif Bank 84 ay ile 120 ay arası vade seçenekleri de sunmaktadır ve banka bu vade seçenekleri için de faiz indirimine gitmiştir. Söz konusu vade aralığı için geçerli olan aylık yüzde 1,20 faiz oranı banka tarafından aylık yüzde 1,05 düzeyine indirgenmiştir.

Alternatif Bank konut kredisi kullanmak isteyen müşterilere hayat sigortası yapılmasını zaruri tutmuştur. Sigorta tutarı yaş, cinsiyet ve kredi tutarına göre değişkenlik gösterebilmektedir ve bütün koşullarda poliçe primi müşteriden tahsil edilmektedir.