Halkbank’tan Düşük Faizli Konut Kredisi!

Halkbank, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte hayalinizdeki evi satın almanız için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini pratik bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor. İşte Halkbank’ın düzenlediği konut kredisine dair tüm detaylar!

Halkbank, hayalini kurduğunuz evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar temin edebileceğiniz konut kredisini 120 aya, yani 10 yıla varan vade seçenekleriyle sunuyor. Türkiye’de hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, düzenlediği bu konut kredisi kampanyası ile birlikte düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde hayalini kurduğunuz eve sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Halkbank konut kredisi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka satın alacağınız konutun tapu fotokopisinin ya da kat irtifakı fotokopisinin bulunmasını talep ediyor. Sadece mesken tipinde olan konutların satın alım aşamasında kullanılabilecek bir kredi türü olan Halkbank konut kredisi ile birlikte hayalini kurduğunuz eve rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Halkbank’tan temin edeceğiniz 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi için ödeme planınızı 120 ay vade seçeneği ile oluşturduğunuzda aylık yüzde 0,89 oranında uygulanacak faiz oranı eşliğinde aylık taksit tutarınız bin 359 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Güncel faiz oranları ve bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak için internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.