Garanti Bankası’ndan 5 dakikada 25.000 TL Kredi!

Garanti Bankası, düzenlediği hızlı kredi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyaçlarınızı ön kefil şartı olmadan pratik bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Türkiye’de en geniş mobil müşteri ağlarından bir tanesine sahip olan Garanti Bankası’nın düzenlediği 5 dakikada 25 bin Türk Lirası kredi kampanyasına dair tüm merak edilen detaylar!

Aylık yüzde 1,44’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde rahatlıkla temin edilebilen Garanti Bankası ihtiyaç kredisi ile birlikte tatilden, sağlığa; eğitimden tadilata kadar tüm ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Garanti Bankası’ndan 5 Dakikada Onaylanan Kredi

Garanti Bankası, hem size en yakın Garanti Bankası şubesi üzerinden, hem Garanti Bankası’nın mobil uygulaması ya da intenret bankacılığı üzerinden, hem de Garanti Bankas müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirilen ihtiyaç kredi başvurusunu kısa sürede sonuçlandırarak kredi sonucunuzu tarafınıza bildiriyor.

Garanti Bankası 25.000 Türk Lirası Kredi

Garanti Bankası’ndan temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 48 ay vade seçeneği tercih edildiğinde aylık taksit tutarınız 1,44 oranında uygulanan faiz eşliğinde 770 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

İnternet sitemizde yer alan krediler kategorisindeki kredilere göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini rahatlıkla belirleyebilir, kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.