3 Ay Taksit Ertelemeli Taşıt Kredisi Denizbank’ta

Denizbank, satın alım aşamasında hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini 48 aya varan taksit seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Denizbank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyasında, tıpkı sıfır kilometre otomobil alımlarınızda yaşadığınız nakit ihtiyacı gibi, ikinci el otomobil alımlarınızda yaşayacağınız nakit sıkıntısına çözüm olabilmek adına avantajlı faiz oranları ile taçlandırdığı 48 aya varan taksit seçenekleri ve ilk taksit için 3 aya kadar erteleme olanağı ile ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

48 aya varan taksit seçenekleri ile temin edebileceğiniz Denizbank taşıt kredisi için, satın almak istediğiniz otomobil değerinin (proforma fatura bedeli ya da kasko değeri) ilk 50 bin Türk Lirası’nın tam yüzde 70’ine kadar kredi temin edebilirken, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi temin edebiliyorsunuz.

Denizbank 25.000 TL Taşıt Kredisi

Denizbank’tan 25 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin ederek, ödemelerinizi 48 aya varan taksit seçenekleri ile gerçekleştirmeniz halinde, aylık yüzde 1,34 oranında faiz uygulaması gerçekleştirilirken, aylık taksit tutarınız da 751 Türk Lirası’na tekabül etmektedir. Toplam geri ödeme gerçekleştireceğiniz tutar 36 bin Türk Lirası’na denk gelirken, yıllık kredi maliyet oranınız da yüzde 21,45 olarak belirlenmektedir.

Bu kredi ödeme planı, 13 Temmuz 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile hesaplanmıştır.

http://www.denizbank.com/hesaplama-araclari/

Aynı zamanda internet sitemizdeki krediler kategorisini ziyaret ederek, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgi edinebilir, bütçeniz için en uygun krediyi belirleyebilirsiniz.