Hayalinizdeki Araba İçin Taşıt Kredisi Burgan Bank’ta!

Burgan Bank, hayalini kurduğunuz otomobil için gerekli olan nakit desteğini avantajlı faiz oranları ve 48 aya varan ödeme seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor. İşte Burgan Bank tarafından sunulan taşıt kredisi kampanyasına dair tüm detaylar!

Burgan Bank, hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de ikinci el otomobiller için yapacağınız satın alımlarda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı faiz oranları eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor. Satın alacağınız araba değerinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi çekmenize olanak sağlayan Burgan Bank, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi temin etmenize yardımcı oluyor.

Burgan Bank 30 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan 30 bin Türk Lirası taşıt kredisi temin ettikten sonra ödeme planınız için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99 olarak uygulanırken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da bin 56 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi hesaplaması, Kredi Haberi editörleri tarafından 1 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/kredihesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; ihtiyaç türünüz ve ihtiyaç miktarınız açısından bütçenize en uygun krediyi belirlemek adına bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarına göz atabilirsiniz.