Ziraat’ten 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’de en çok kredi veren bankalar arasında önemli bir konuma sahip olan Ziraat Bankası, aynı zamanda bir kamu bankası olma özelliği ile de müşterilerine oldukça ekonomik faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile kredi desteği sağlıyor.

2016 yılı içerisinde en fazla konut kredisi sağlayan banka olarak birinci sırada yer alan Ziraat Bankası, 2017 yılı içerisinde de düzenlediği kredi kampanyaları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Ziraat Bankası, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile ödemelerinizi bir düzen altında gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Oldukça uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları uygulaması gerçekleştiren banka, kredi notunuzun yeterli olması ve aylık düzenli bir gelir durumuna sahip olmanız halinde kefilsiz ihtiyaç kredisi çekmenzie olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası 5 bin Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları 1,27 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 147,63 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 17 Ağustos 2017 tarihinde hazırlanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

İnternet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredi türü hakkında belirleme yapabilirsiniz.