Vakıfbank’ta Bayram Kredisi Kampanyası Devam Ediyor!

Vakıfbank, bayram döneminde yaşanan nakit sıkıntılarını çözüme kavuşturmak adına düzenlediği bayram kredisi kampanyasını devam ettiriyor. Banka, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte Geleneksel Bayram Kredisi sunuyor.

Cep telefonunuzun SMS bölümüne girererk KREDI yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelirinizi yazarak 5724’e SMS atarak bayram kredisine başvuru yapabilirsiniz. Ödeme planınızı oluşturma aşamasında eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ertelemeli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli gibi seçenekler sunan Vakıfbank, bütçenizi yormadan ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

20 bin Türk Lirası’na kadar olan krediler için aylık yüzde 1,20 oranında, 20 bin Türk Lirası’ndan 90 bin Türk Lirası’na kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde ise yüzde 1,16 oranında ihtiyaç kredisi faiz oranları uygulayan Vakıfbank, 1 adet düzenli fatura ödeme talimatının verilmesi halinde bu faiz oranları üzerinden kredi çekilmesine olanak sağlıyor.

Vakıfbank 20 bin Türk Lirası Geleneksel Bayram Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan 20 bin Türk Lirası tutarında bayram kredisi temin etmeniz ve bu krediniz için de 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde aylık yüzde 1,20 oranında uygulanan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 580 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 8 Eylül Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile hazırlanmıştır.

http://www.vakifbank.com.tr/geleneksel-bayram-kredisi.aspx?pageID=2423

Aynı zamanda bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için özel kredi kampanyalarına göz atmak için internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.