30.000 TL Tutarında Taşıt Kredisi Veren Bankalar!

Yaz aylarında bir araba sahibi olmak, tatil ve seyahatleri daha konforlu bir şekilde gerçekleştirmek isteyenler için taşıt kredisi kampanyaları bankalar tarafından düzenlenmeye devam ediyor. 30 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin edebileceğiniz bankaları sizler için derleyerek bir araya getirdik.

Taşıt sahibi olarak yaz aylarında rahat bir nefes almak, tatil planlarınızı daha rahat bir şekilde planlamak ve seyahatlerinizi daha konforlu bir şekilde yapmak isterseniz, sizler için hazırladığımız taşıt kredisi kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Hem sıfır kilometre otomobil alımlarında, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda rahatlıkla temin edebileceğiniz ürünler olan taşıt kredisi kampanyaları, satın alacağınız arabanın proforma fatura ya da kasko değeri üzerinden ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin ürk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında temin edilebiliyor.

Vakıfbank, 30 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi başvurunuzda 48 ay vade seçeneğiniz için aylık yüzde1,11 oranında faiz uygulaması yaparken, aylık taksit tutarınız 849 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Halkbank, aynı özelliklerde kredi için aylık yüzde 1,15 oranında faiz uygulaması eşliğinde aylık 858 Türk Lirası ödeme yaparak otomobil sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Ziraat Bankası da, aylık yüzde 1,19 oranında faiz eşliğinde 867 Türk Lirası tutarında taksitler ile ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

İnternet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun taşıt kredisini rahatlıkla belirleyebilirsiniz.