Vakıfbank’tan Aylık Yüzde 1,03 Faizli Taşıt Kredisi

Vakıfbank kuruluş yıldönümü için düzenlediği kredi kampanyaların arasına bir yenisini daha ekliyor ve taşıt kredisinde faiz oranını aylık yüzde 1,03 oranına çekiyor. 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde temin edebileceğiniz taşıt kredisi ile birlikte sıfır kilometre otomobil sahibi olabilirsiniz.

48 ay vade seçeneği ile tercih edebileceğiniz Vakıfbank taşıt kredisini aylık yüzde 1,08 oranından başlayan faizler ile ödeme planı oluşturabilirsiniz. 3 Ay erteleme seçeneğini de sunan Vakıfbank, eşit taksitler ile birlikte ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

Talebiniz doğrultusunda son taksidinizi balon ödeme olarak gerçekleştirmenize olanak sağlayan Vakıfbank, sadece sıfır kilometre otomobil alımlarınızda bu uygulamayı yaparak, hayalinizdeki otomobile kavuşmanıza olanak sağlıyor. Sabit faiz uygulaması ile birlikte eşit taksitler ile oluşturacağınız ödeme planına isterseniz ara ödemeler ya da değişen taksitler ekleyerek, ödemeleriizi kendi bütçenize göre revize edebilirsiniz.

Proforma fatura değeri 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmın yüzde 70’i için, 50 bin Türk Lirası’ndan üstte kalan kısmın da yüzde 50’si için kullanabileceğiniz taşıt kredisinde herhangi bir ön kefil şartı aramayan Vakıfbank, aynı zamanda hayat sigortası zorunluluğu da tutmuyor.

Siz de bu avantajlı faz oranı ve uygun ödeme seçeneklerinden faydalanakarak hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmak istiyorsanız size en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek taşıt kredisi başvurusunu gerçekeştirebilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak sizin için en uygun taşıt kredisini bulabilirsiniz.