Denizbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuru Yöntemleri ve Ödeme Planı

Geniş bir müşteri portföyüne sahip olan Denizbank, günlük ihtiyaçlarınız, acil ihtiyaçlarınız ve nakit problemleriniz için çözüm olabilmek adına uygun maliyetler eşliğinde 48 aya kadar taksitlendirilebilen bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi ürünü, 48 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Dekorasyon, taşınma, tadilat, sağlık, eğitim, tatil gibi tüm harcamalarınız için rahatlıkla temin edebileceğiniz bir ihtiyaç kredisi olan Denizbank ihtiyaç kredisi ürünü hem online bankacılık sayesinde, hem de Denizbank şubelerinden temin edilebiliyor.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Yöntemleri

Denizbank ihtiyaç kredisi ürünü için oldukça çeşitli kredi başvurusu yöntemleri sunuyor. Banka, 48 aya kadar vadelendirebileceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için cep telefonunuzdan SMS göndererek kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor. Haftanın her günü, her saati Denizbank’a ait ATM’ler üzerinden de TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı girerek kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlayan Denizbank, hafta içi mesai saatleri içerisinde nüfus cüzdanınız, gelir belgeniz ve ikâmet adresinizi gösteren bir belge ile birlike size en yakın Denizbank şubesinden kredi başvurusu yapmanıza ve onaylanan kredinizi çekmenize olanak sağlıyor.

Denizbank’a ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için online bankacılık sistemini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer Denizbank müşterisi iseniz, online bankacılık sayesinde yaptığınız başvurunuzun onaylanması halinde çekeceğiniz kredi miktarı anında hesabınıza aktarılacaktır.

Denizbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Denizbank’tan çekeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için

  • 12 ay vade tercihi yapmanız halinde aylık uygulanacak sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,28 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 988,85 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası’na,
  • 24 ay vade tercihi yapmanız halinde aylık uygulanacak sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,33 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 577,57 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası’na,
  • 36 ay vade tercihi yapmanız halinde aylık uygulanacak sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,33 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 444,20 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası’na,
  • 48 ay vade tercihi yapmanız halinde aylık uygulanacak sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,33 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 381,01 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 8 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.

Acil nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilmek adına kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.