10.000 TL Avantajlı İhtiyaç Finansmanı Ziraat Katılım’da!

Ziraat Katılım Bankası, yaşadığınız nakit problemlerini çözüme kavuşturabilmek adına düzenlediği ihtiyaç finansmanı kampanyasında 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri sunuyor.

Ziraat Katılım Bankası, tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı kâr payı oranları ile birlikte çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Aylık yüzde 1,29’dan başlayan kâr payı oranları ile birlikte ödeme planınızı oluşturmanıza olanak sağlayan Ziraat Katılım Bankası, ödemelerinizi 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası, yapacağınız kredi başvurusu için yanınızda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin, ikâmet adresinizi gösteren belgenin bulunmasını talep ederken, yeterli Kredi Notu’na sahip olan vatandaşlardan ön kefil talebinde bulunmuyor.

Ziraat Katılım Bankası 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

Ziraat Katılım Bankası’nın size en yakın şubesini kredi başvurusunda gerekli belgeler ile birlikte ziyaret edip, yapacağınız harcamalar ya da ihtiyacınız için 10 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi talep etmeniz, talep ettiğiniz bu ihtiyaç kredisi için de 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,29 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 296,77 Türk Lirası’na tekabül edecektir. Bu ödeme planı eşliğinde toplam geri ödeme yapacağınız miktar 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 14 bin 244,96 Türk Lirası olacaktır.

Bu ödeme planı ve kredi hakkında genel bilgiler, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü itibariyle, aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi Haberi Ziyaretçileri için hazırlanmıştır.

http://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; yapacağınız kredi başvurusu öncesinde bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, temin edeceğiniz kredi için hangi bankanın en uygun krediyi sunduğunu belirleyebilirsiniz.