100.000 TL Avantajlı Konut Kredisi Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda!

Kuveyt Türk Katılım Bankacılığı, faizsiz bankacılık sistemi ile birlikte hayali kurulan evin satın alım aşamasında gerekli para desteğinin sağlanması için konut finansmanı ürününü sunuyor.

120 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile birlikte hayalini kurduğunuz ev için konut finansmanı ürünü sunan Kuveyt Türk Katılım Bankası, düşük kâr payı oranları ile birlikte ev satın alaşamasındaki nakit desteğini sağlıyor. 

Ön kefil şartı sunmayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, gelir durumunuza, sahip olduğunuz kredi notuna ve talep ettiğiniz ödeme planı uzunluğuna göre kredinizi onaylayarak, bütçeniz için en uygun ödeme planını hazırlayarak tarafınıza sunuyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı Kâr Payı Oranları ve Ödeme Planı

Konut finansmanı çekerken aylık yüzde 1,10 oranında kâr payı uygulayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, konut finansmanı ürününden 100 bin Türk Lirası tutarında talep eden vatandaşlara 120 ay vade seçeneğinde aylık bin 504 Türk Lirası tutarında eşit taksit tutarlarında ödemeler gerçekleştirerek evlerine sahip olmalarına olanak sağlıyor.

Bu ödeme planı, 16 Eylül 2017 Cumartesi günü aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla oluşturulmuştur.

http://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/finansmanlar/konut-finansmani

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz, ihtiyacınız ve ödeme yapacağınız tutarlara göre bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyerek en uygun kredinin hangi banka tarafından düzenlenediğini belirleyebilirsiniz.