20.000 TL’ye Kadar Kredin İnternetten Hesabında!

Akbank, internet üzerinden düzenlediği „Direkt Kredi“ kampanyasındaki üst limiti 20 bin Türk Lirası’na yükselterek, 20 bin Türk Lirası’na kadar acil nakit ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Akbank’ın internet sitesi üzerinden geliştirilen sistem sayesinde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirdikten sonra temin edebileceğiniz kredi tutarını belirileniyor. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılayan bir miktar ile karşılaşırsanız kredinizi hemen hesabınıza aktarabiliyorsunuz. 

Direkt Kredi kampanyasını genişleterek şubeye gitmeden, internet üzerinden 20 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlayan Akbank, 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Herhangi bir belge gerekmeyen Direkt Kredi başvurusu için Akbank’ın internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli. Hali hazırda bir Akbank müşterisi iseniz, krediniz anında onaylanarak hesabınıza nakit olarak aktarılıyor. Siz de isterseniz havaleyle, isterseniz EFT’yle, isterseniz de ATM’lerden temin ederek nakitinizi hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Aylık yüzde 1,41 oranında faiz eşliğinde sunulan Direkt Kredi’yi hemen temin etmek için Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini de ziyaret ederek tüm bankalar tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyalarına göz atabilirsiniz.