2016 Güncel Bayram Kredileri

Bankalar, bankacılık işlemlerinin yanı sıra birçok finansal destekle birlikte sizlerin yanında yer alan finansal kuruluşlardır. Temel amaçları bu yönde olan bankaların, ürün çeşitliliği yıllarca genişleyerek bugünkü hallerini almışlardır.

Geniş bir ürün hacmi ve genişletilen dağıtım kanalları, bankaların her döneme özel fırsatlar sunmalarını sağlamıştır. Bu fırsatlar özel günlere has da olabilmektedir. Bayram kredileri de aynı şekildedir. Bayram kredileri bankaların, bayrama özel olarak sundukları kredi fırsatlarıdır. Bayram kredileri; ihtiyaç kredilerini, taşıt kredilerini, kobi kredilerini, esnaf kredilerini kapsayabilir.

Bu bayramda da 2016 Güncel Bayram Kredileri kapsamında bankaların özel günlere has fırsatlar tanımasını sağlayan krediler devam etmektedir. Bazı bankalar bayram kredilerini belirtilen şekillerde çeşitlendirerek tüketicilere sunmaktadırlar. Vakıfbank bu bankalardan bir tanesidir. Bayrama özel taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi gibi fırsatlar tanımaktadır.

Geleneksel bir seyir izleyen, Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi, 36 aya varan taksitler içermektedir. Krediye SMS başvurularıyla hızlıca başvurubilirsiniz. Kredi %1,27’den başlayan faiz oranları içermektedir. Ürün çeşitliliğinin bir diğer ürünüyse Vakıfbank Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi’dir. Bayrama özel olarak %1,22 faiz oranlarından başlayan kredi 48 aya varan vade süreleriyle sunulmaktadır. Ödeme seçeneklerinden size uygun olanını seçerek, masraflı veya masrafsız seçeneklerden birisiyle kredi hesaplamanızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bayrama özel kredilerin bir diğer adresi, İş Bankası’dır. İş Bankası bayrama özel olarak Geleneksel Bayram Kredisi sunmaktadır. Ayrıca kamululara, esnafa maaş ve kamu müşterilerine özel ihtiyaç kredisi fırsatları da sunmaktadır. Finansbank da her zaman olduğu üzere, 36 aya varan vade süreleriyle bayrama özel ihtiyaç kredisi hizmeti sunmaktadır. Finansbank’ın kredi hizmeti günde 12 TL’den başlayan fırsatlarla devam etmektedir.

İlerleyen günlerle birlikte, bayram yaklaştıkça diğer bankaların da bayram kredisi hizmetlerini sunması beklenmektedir. Kredi başvurularınız için bankalarla iletişime geçebilirsiniz.