30.000 TL’ye Kadar Bayram Kredisi TEB’de!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) bayram döneminde oturduğunuz yerden kredi kullanmanız için CepteTEB İhtiyaç Kredisi ürününü sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) bayram döneminde 30 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisini avantajlı kredi faiz oranları ve 48 aya kadar uzayabilen uzun vadeli ödeme seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Kredi başvurusunu oturduğunuz yerden, cep telefonunuz üzerinden gerçekleştirmenize olanak sağlayan TEB, aynı zamanada CepteTEB uygulaması üzerinden diğer bankalardan temin edeceğiniz kredi tekliflerini karşılaştırmanıza, en ekonomik krediyi tercih etmenize olanak sağlıyor.

1.000 Türk Lirası’ndan 30 bin Türk Lirası’na kadar tüm ihtiyaçların için 3 aydan 48 aya kadar vade seçenekleri sunan Türk Ekonomi Bankası, kredi temin etme aşamasında herhangi bir kefil ya da belge talebinde bulunmuyor.

TEB 5 bin Türk Lirası Bayram Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Türk Ekonomi Bankası’ndan 24 ay vade seçeneği ile 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 254 Türk Lirası 52 Kuruş’a tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 31 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile hazırlanmıştır.

https://www.cepteteb.com.tr/ihtiyac-kredisi-hesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredi türleri  hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.