Aylık 183 TL Taksitle 5.000 TL Finansman Kuveyt Türk’te!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, düzenlediği ihtiyaç finansmanı kampanyası ile birlikte uygun kâr payı oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Katılım bankacılığı prensipleri ile ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, aylık avantajlı kâr payı oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Size en yakın Kuveyt Türk Katılım Bankası şubesini, yanınızda gerekli belgeleri bulundurarak ziyaret ederek finansman başvurunuzu rahatlıkla gerçekleştirebilir, ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hemen temin edebilirsiniz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 5 bin Türk Lirası İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç finansmanı için 36 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık yüzde 1,33 oranındaki kâr payı ile birlikte aylık eşit taksit tutarınız 183 Türk Lirası’na tekabül ederken, toplam geri ödeyeceğiniz miktar 6 bin 611 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu haberimizde yer alan faiz oranları ve ödeme planlarına ait hesaplamalar, 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

https://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/finansmanlar/ihtiyac-finansmani

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini rahatlıkla belirleyebilir, ilgili bankanın kredi başvurusu kanallarını kullanarak kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.