TEB, Her Bütçeye Uygun Seçenekler İle Konut Kredisi Sunuyor!

Türk Ekonomi Bankası, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte her bütçe için uygun seçenekler barındıran ödeme planları sunuyor. İşte TEB tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyasıan dair tüm detaylar!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), her bütçe için özenle hazırlanmış konut kredisi ürünleri sunuyor. On bir adet farklı ödeme planı oluşturma seçeneği sunan Türk Ekonomi Bankası, 180 aya varan vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları eşliğinde hayalini kurduğunuz eve sahip olmanıza olanak sağlıyor.

TEB Konut Kredisi Ürünleri

Türk Ekonomi Bankası, on bir adet farklı seçenekler ile ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlıyor. Bu seçeneklerden ilki, Her Şey Dahil Konut Kredisi. Bu kredi ürünü ile birlikte ekspertiz raporu ücretinden, hayat sigortasına ve DASK’a kadar tüm masraflarınızı kredi ödeme planınıza dahil edebiliyorsunuz. Diğer bir seçenek ise Al Kirala Konut Kredisi. Bu kredi seçeneğini tercih etmeniz halinde bir ev satın alıp, evinizi kiraya vererek kredi ödemelerinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Esnek Kademeli Konut Kredisi ürünü ile birlikte diğer harcamalarınızı da dikkate alarak bir ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Türk Ekonomi Bankası, aynı zamanda ikinci bir evi ipotek göstererek konut ekspertiz değerinin tamamına kredi çekebilmenizi sağlayan %100 Konut Kredisi ürününü sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası’nın sunduğu konut kredisi seçenekleri arasında ana para erteleme seçeneği, dönemsel ödemeler barındıran seçenek, kademeli olarak artan ve azalan seçenekler ile birlikte aynı zamanda ara ödemeye sahip konut kredisi, indirimli konut kredisi, mola süreci barındıran konut kredisi de yer alıyor.

Siz de gerekli belgeler ile birlikte size en yakın TEB şubesine giderek bütçenize en uygun konut kredisi ürünü için kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz için en uygun kredi türünü belirleyebilirsiniz.