Kuveyt Türk’ten Ev Sahibi Yapan Konut Kredisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası, müşterilerinin hayal ettikleri evlere rahat bir şekilde kavuşabilmeleri için ihtiyaç duydukları nakit desteğini avantajlı kâr payı oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde temin etmelerine olanak sağlıyor.

Avantajlı kâr payı oranları ve 120 aya varan uzun vade seçenekleri eşliğinde konut satın alımı aşamasında ihtiyaç duyulan nakit desteğini sunan Kuveyt Türk Katılım Bankası, ödemelerinizi adeta kira öder gibi yapmanıza olanak sağlıyor. Avantajlı kâr payı oranları eşliğinde oluşturulan uzun ödeme seçenekleri ile birlikte siz de hayalini kurduğunuz eve rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebi sunmayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, satın alacağınız ev üzerine ipotek tesisi gerçekleştirmeyi, kredi başvurunuz için gerekli olan teminata kabul ederek, başvuru sürecinizi tamamlıyor. Satın almak istediğiniz ev için gayrimenkul değerleme uzmanı tarafından hazırlanan ekspertiz raporunda belirlenen değerin yüzde 80’ine kadar konut finansmanı olanağı sağlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, ödemeleriniz için de 120 aya, yani 10 yıla varan uzun süreçler içerisinde gerçekleştirmeniz için olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızın, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş aylık gelir belgenizin, ikâmet adresinizi gösteren belgenin ve satın almak istediğiniz eve ait tapunun fotokopisinin bulunması, başvuru sürecinizi önemli derecede hızlandıracaktır.

Siz de gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Kuveyt Türk Katılım Bankası şubesini ziyaret ederek konut kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile bütçeniz için en uygun konut kredisi ürününü bulmak adına tüm bankalar tarafından düzenlenen kredi ürünlerini inceleyebilirsiniz.