SarıPanjur Konut Kredisi Ürünleri İle Vakıfbank Ev Sahibi Yapıyor!

Vakıfbank SarıPanjur konut kredisi ürünleri ile birlikte satın almak istediğiniz ev ve bütçeniz için en uygun kredi türünü belirleyerek, 120 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden faydalanıp, kredi ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

SarıPanjur konut kredisi ürünlerinin her birinde 3 aydan, 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri mevcut. Sadece Türk Lirası cinsinden kullanılabilen SarıPanjur konut kredisi ürünleri için teminat olarak ön kefil şartı sunulmazken, satın alınacak ev üzerine gerçekleştirilecek ipotek tesisi Vakıfbank tarafından yeterli görülüyor.

Masrafsız SarıPanjur, Artan Taksitli SarıPanjur, Azalan Taksitli SarıPanjur, Ara Ödemeli SarıPanjur, Periyodik Ödemeli SarıPanjur, Ana Para Sabit SarıPanjur, Taksitler Sonra SarıPanjur, Anaparası Sonra SarıPanjur, Transfer Et SarıPanjur ve Standart SarıPanjur konut kredisi seçenekleri Vakıfbank tarafından tüm konut satın alacak vatandaşlara sunuluyor.

Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

125 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 120 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,13 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da bin 907 Türk Lirası 90 Kuruş’a tekabül edecektir. Bu ödeme planı, standart konut kredisi üzerinden hesaplanmıştır.

Kredi hesaplaması, Kredi Haberi ziyaretçileri için 24 Ağustos 2017 tarihinde hemen aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.saripanjur.com.tr/default.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredi türleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.