Ziraat Bankası’ndan 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi!

2016 ve 2017 yıllarında Türkiye’de en fazla kredi kullandıran banka olma ünvanına sahip olan Ziraat Bankası, oldukça avantajlı faiz oranları eşliğinde kredi sunmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı taşıt kredisi faiz oranları eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz taşıt kredisini temin etmenize olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında satın alınacak otomobil üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, taşıt kredisi için gerekli teminatı sağlayan Ziraat Bankası, kredi vade süresi boyunca teminatı sağlamış olmak ile birlikte, ödemelerin tamamlanmasıyla ipoteğin kaldırılmasını sağlıyor.

Ziraat Bankası, taşıt kredisi çekilecek maksimum tutarı sıfır kilometre araçlar için anahtar teslim bedelini belirten proforma fatura üzerinden, ikinci el araçlar için de ruhsat fotokopisi ile hesaplanan kasko değeri üzerinden belirliyor.

Ziraat Bankası hem sıfır kilometre otomobiller, hem de 5 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için taşıt kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan 25.000 Türk Lirası Tutarında Taşıt Kredisi

Türkiye’de en çok kredi veren banka olarak gösterilen Ziraat Bankası, taşıt kredisi ürünlerinde 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden faydalanmanıza olanak sağlıyor. Temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız  halinde Ziraat Bankası tarafından uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,34 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 751,41 Türk Lirası’na denk gelmektedir.

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneğinde toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 36 bin 67,68 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı ve kredi hakkında genel bilgiler, 18 Kasım 2017 Cumartesi günü itibariyle, aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi Haberi ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/KomisyonsuzTasitKredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; yapacağınız kredi başvurusu öncesinde bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, temin edeceğiniz kredi için hangi bankanın en uygun krediyi sunduğunu belirleyebilirsiniz.