Taşıt Kredinizi Ziraat’e Taşıyın, Ödemelerinizi Yapılandırın!

Ziraat Bankası, farklı bir bankadan çekilmiş taşıt kredisini Ziraat’e taşımanız halinde kalan kredi ödemelerinizi tekrar 48 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası, taşıt kredisi ürünlerine ‚Transfer Taşıt Kredisi‘ ürününü ekleyerek, ödemelerinizi oldukça rahat bir zeminde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Düzenlenen bu kampanya dahilinde, farklı bir bankadan temin ettiğiniz taşıt kredisinin kalan miktarlarını 48 aya kadar vadelendirme imkânı sağlayan Ziraat Bankası, bu sayede daha düşük tutarlarda kredi ödemesi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Hem sıfır kilometre otomobiller için çekilen taşıt kredilerinde kullanılabilen bu ürün, hem de 5 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için çekilen taşıt kredilerinde kullanılabiliyor.

Ödemelerinde zorlandığınız, daha düşük tutarlar ile kredi ödemesi gerçekleştirmek istediğiniz araç alımlarında, kalan borcunuz kadar kredi çekerek taşıt kredinizi Ziraat Bankası’na taşıyabilir, Ziraat Bankası’nın avantajlı taşıt kredisi faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası, transfer edeceğiniz taşıt kredisi aşamasında; taşıt kredisine konu olan taşıt üzerine ipotek tesisi gerçekleştirmek ile birlikte; aynı zamanda kredi vade süresi boyunca kredi hayat sigortası, kasko ve zorunlu trafik sigortası uygulamalarının da gerçekleştirilmesini talep ederken, yapacağınız transfer taşıt kredisi başvurusu aşamasında kredi notunuzun ve gelir durumunuzun yeterli olması halinde ön kefil talebinde bulunmuyor.

Bu kredi bilgileri, 25 Ekim 2017 Çarşamba günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile Ziraat Bankası’nın ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi Haberi okurları için özel hazırlanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/TasitKredisiRefinansmani.aspx

İnternet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret edip; bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilir, konut, taşıt, arsa, ihtiyaç ve tüketici kredisi ürünlerinden ihtiyaç duyduğunuz alan ve bütçeniz doğrultusunda en uygun kredinin hangi banka tarafından verildiğini tespit edebilirsiniz.