Akbank’tan Kredini Şimdi Al, Haziran’a Kadar Ödeme

Aylık yüzde 1,15’ten başlayan faiz oranları ile birlikte Akbank ihtiyaç kredisi temin edin, ilk taksitinizi 3 ay erteleyerek Haziran’da ödemeye başlayın.

Akbank, aylık yüzde 1,15’ten başlayan uygun faiz oranları eşliğinde 48 aya varan vade şartları ile ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor. Son başvuru tarihinin 31 Mart 2017 olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için Akbank’ın internet sitesini ziyaret edebilir, Akbank Telefon Şubesi’ni arayabilir ya da Akbank Direkt İnternet veya Akbank Direkt Mobil’e girerek belgesiz, imzasız ve masrafsız olarak Direkt Kredi’yi kullanabilirsiniz.

Kredi vadesini maksimim 48 ay olarak tercih edebileceğiniz ihtiyaç kredisinde 3 ay erteleme seçeneğini kullanarak ödemelerinize yaz aylarında başlayabilirsiniz.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Akbank şubelerinden gerçekleştireceğiniz ihtiyaç kredisi başvurusunda, T. C. Kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi, gelir durumunuzu gösteren gelir belgesi ya da maaş bordrosu, gerekli görülmesi halinde adresinizi teyit etmek amacı ile son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su ya da doğal gaz faturası talep edilmektedir. Özel sektör çalışanlarının, SGK Hizmet Döküm Belgesi’nin de yanında olması Akbank’ın talep ettiği belgeler arasında.

Siz de avantajlı faiz oranları ile kredi kullanarak ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmak istiyorsanız, internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak, sizin için en uygun ihtiyaç kredisini bulabilirsiniz.