Turkish Bank Vadeli TL Mevduat Hesabı İle Birikimlerinizi Değerlendirin!

Turkish Bank, 1 ay ila 12 ay arasında tercih edeceğiniz bir vade süresi boyunca birikimlerinizi en risksiz şekilde değerlendirmenize olanak sağlıyor. İşte Turkish Bank Vadeli Türk Lirası Mevduat Hesabı’na dair tüm detaylar!

Turkish Bank, yüksek faiz oranları ile birlikte birikimlerinizi 1 aydan 12 aya kadar tercih edebileceğiniz vade seçenekleri ile birlikte güvence altına alarak değerlendirmenize olanak sağlıyor. Alanında tecrübeli ve uzman olan kadrosu ile birlikte birikimlerinizin değerlendirilmesi konusunda size değerli bir hizmet sunan Turkish Bank, Vadeli Türk Lirası mevduat hesabı ile birlikte biriktirdiğiniz nakitinizin belirlediğiniz vade süresi boyunca işlenmesine olanak sağlıyor.

Aksini belirtmediğiniz taktirde, vade süreniz dolduğunda otomatik olarak yenilenen bir sisteme sahip olan Turkishbank, her vade süresi boyunca faiz tutarınızı hesabınıza ekleyerek, yeni tutar üzerinden tekrar otomatik olarak vade başlangıcınızı yapıyor. Vade sürenizin sonunda, dilerseniz hesabınızı iptal ederek sahip olduğunuz nakit miktarınızı vadesiz hesabınız aktarabilir ya da size en yakın Turkishbank şubesine giderek paranızı çekebilirsiniz.

Size en yakın Turkishbank şubesine giderek açtırabileceğiniz Vadeli Türk Lirası Mevduat Hesabı’nı aynı zamanda Turkish Bank ATM’leri üzerinden, Turkish Bank internet sitesi üzerinden ve Turkish Bank müşteri hizmetlerini arayarak da açtırabilirsiniz.

Turkishbank; 1 ay vade tercihinize yüzde 2,5, 3 ay vade tercihinize yüzde 3,5, 6 ay vade tercihinize yüzde 4,25, 1 yıl ve daha uzun aralıklardaki vade tercihlerinize ise yüzde 4,5 oranında faiz uygulaması gerçekleştiriyor.