Yapı Kredi Bankası’ndan 10 Yaşına Kadar İkinci El Taşıtlara Kredi Desteği!

Yapı Kredi Bankası düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte 10 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için ve aynı zamanda da sıfır kilometre otomobiller için taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

Düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte 10 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için taşıt kredisi olanağı sağlayan Yapı Kredi Bankası, ayağınızı yerden kesecek olan hayallerinizdeki otomobillere sahip olmanız için gerekli finansmanı sunuyor. 48 aya varan vade seçenekleri ile birlikte taşıt kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, taşıt kredisi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil ve teminat talebinde bulunmuyor.

Satın alacağınız otomobil üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek ve kredi çeken kişiye hayat sigortası yaparak kredi için gerekli teminatı sağlayan Yapı Kredi Bankası, 24 aya kadar olan vade seçenekleriniz için aylık yüzde 1,30 oranında faiz uygulaması yaparken, 25 ay ila 48 ay arasındaki vade seçeneklerinize de aylık yüzde 1,33 oranında faiz uygulaması yapıyor.

Yapı Kredi Bankası 20 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi

Yapı Kredi Bankası’ndan temin edeceğiniz 20 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 24 ay vade seçeneğini tercih ettiğinizde aylık yüzde 1,30 oranında faiz uygulaması eşliğinde bin 5 Türk Lirası tutarındaki eşit taksitler ile ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Vade tercihiniz 36 ay olduğunda aylık yüzde 1,33 oranında faiz uygulaması yapan Yapı Kredi Bankası, 735 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile taşıt kredisi ödeme planınızı oluşturuyor.

Siz de internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak hayalinizdeki otomobil için ihtiyaç duyduğunuz finansmanı temin edebilirsiniz.