Çeyrek Altın Ne Kadar? Güncel Altın Fiyatları!

19 Ağustos tarihi itibariyle uygulanacak olan altın fiyatları belirlendi. Gram altın fiyatları, çeyrek altın fiyatları ve cumhuriyet altını fiyatları ne kadar?

Hem birikim, hem de yatırım amacı ile oldukça sık tercih edilen altın ürünleri için uygulanan güncel fiyatlar belirlendi. Türk kültürü ile hediyelik bir ürün olarak oldukça sık rağbet gören, aynı zamanda birçok kesim tarafından da bir yatırım aracı olarak kullanılan altın fiyatlarının son durumu ne? Çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını kaç Türk Lirası’na tekabül ediyor?

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın, vatandaşlardan 234,20 Türk Lirası’na satın alınırken, 239,51 Türk Lirası’ndan da alıcı buluyor. Uygulanan bu fiyatlar doğrultusunda gram altın ise kuyumcular ve döviz büroları tarafından 145.04 Türk Lirası’ndan satın alınırken, vatandaşlara 145,42 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

Yarım Altın Ne Kadar?

Yarım altında ise alış fiyatı 466,94 Türk Lirası’na ulaşmış durumunda. Satış fiyatları ise yarım altın için 479,02 Türk Lirası’na ulaşmış vaziyette.

Çeyrek altın fiyatının 234,20 Türk Lirası’ndan satın alınması ile birlikte tam altın fiyatları da 936,81 Türk Lirası’ndan alış ve  955,11 Türk Lirası’ndan satış olmak üzere işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını fiyatları 971 Türk Lirası’ndan kuyumcular ve döviz büroları tarafından satın alınırken, 981,00 Türk Lirası üzerinden de vatandaşlara satılıyor.