Yeni ÖTV ve Döviz Kuru Fiyatları Patlattı: Otomotiv Markalarının Faizsiz Kampanyaları Burada!

Otomobiller için yeni ÖTV düzenlemesi neticesinde zamlanan araçlara bir darbe de de dövizden geldi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık seçimlerinden bu yana durmadan değerlenen dolar ve Euro otomotiv sektörünü vurdu. Pazarda daralma istemeyen otomotiv firmaları faizsiz kampanyalar düzenleyerek tüketicinin ilgisini canlı tutmak istiyorlar.

Hemen hemen bütün otomotiv firmalarının harekete geçerek kampanyalar düzenlemesi tüketiciyi memnun ediyor. İşte son günlerin en güzel faizsiz taşıt desteği kampanyaları.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta, kasım ayı özelinde 30 bin Türk Lirası’na kadar sıfır faizli ve 15 ay vadeli destek kampanyası hazırladığını duyurdu.

Audi

Otomotiv devlerinden Audi, kendisinden “kasko paketi” ile “garanti uzatma paketi” satın alan ve ZUBİZU üyesi olan müşterilerine; 18 ay vadeli, sıfır faizli 40 bin Türk Lirası’na kadar destek sunuyor.

BMW

Alman Devi BMW, meraklılarına özel 24 aya kadar sıfır faizli finansman imkanı; 1 Serisi için 40 bin Türk Lirası, 3 Serisi için 50 bin Türk Lirası, 5 Serisi için 90 bin Türk Lirası meblağında sağlanıyor.

Mercedes- Benz

Mercedes tutkunlarının başka araca binemediği söylenir hep. Mercedes’te tutkunlarına araç alım desteğini faizsiz sunuyor. Faizsiz destek 24 ay vadede; C-Serisi için 90 bin Türk Lirası, B-Serisi ve CLA modelleri için 70 bin Türk Lirası tutarında.

Opel

Opel’in yeni amiral gemisi Insignia, 16 ay vade ile 30 bin Türk Lirası faizsiz destek kullanılarak alınabilmektedir. Yeni Astra için sıfır faizli 20 bin Türk Lirası destek, Opel tarafından 20 ay için sunuluyor.

Skoda

Skoda model ayrımı yapmadan bütün modelleri için faizsiz destek sunuyor. Skoda’nın bütün modellerinde 6 ay vadeli olarak kullanılabilecek sıfır faizli destek meblağı ise 9 bin Türk Lirası.