Anadolu Bank Vadeli Türk Lirası Hesabı Güncel Faiz Oranları (28.11.2016)

Anadolu Bank, mevduat sahibi müşterilerine 400 güne kadar yüksek oranlarda yatırım olanağı sunuyor. Banka tarafından belirlenen faiz oranları müşterinin tercih ettiği vade dilimine göre farklılık arz etmektedir.

Anadolu Bank tarafından sunulan faiz oranlarından yararlanmak isteyen müşteriler için herhangi bir “mevduat alt limiti” bulunmamaktadır.

En Yüksek Oran Yüzde 7,75!

Banka, mevduat meblağına verdiği faiz oranlarında mevduatın miktarına göre bir üst limit belirlememiştir.  Yani müşteri dilediği kadar yüksek meblağda mevduatını bankaya getirdiğinde dahi yüksek faiz oranlarından faydalanabilmektedir.

3 güne kadar banka tarafından mevduat meblağına bağlı olmaksızın yüzde 6,5 oranında faiz oranı sunulmaktadır. Söz konusu faiz oranı 4 ila 21 gün aralığındaki vadeler için yüzde 7 oranındadır.

Müşteri 22 ile 364 gün aralığında dilediği bir vadeyi seçerek parasını Anadolu Bank vadeli hesapta değerlendirmek istediğinde faiz oranları bir miktar daha yükselmektedir. Bahse konu vade aralığında banka tarafından uygulanan faiz oranı yüzde 7,5 düzeyindedir.

Anadolu Bank tarafından vadeli Türk Lirası hesabında müşterilerine sunulan en fazla faiz oranı yüzde 7,75 seviyesindedir. Müşterinin yüzde 7,75 oranındaki faizden faydalanabilmesi için bankaya yatırdığı mevduatını minimum 1 yıl vade ile bankada tutmayı garanti etmesi gerekmektedir.

Anadolu Bank; bahse konu vade dilimlerinde uyguladığı faiz oranlarından müşterilerinin yararlanabilmesi için herhangi bir meblağ kısıtı koymamıştır. Yani müşteri ister bin Türk Lirası’na isterse bir milyon Türk Lirası’na bahse konu faiz getirilerini almaktadır.

Anadolu Bank faiz oranlarını her daim güncellemekte olup; verilen oranlar bugüne (28.11.2016) özeldir. Müşterinin başka bir günde Anadolu Bank’a mevduatını yatırmak istediğinde bankanın güncel faiz oranlarını öğrenmesi gerekmektedir. Zira Anadolu Bank Türk Lirası vadeli hesabının faiz oranlarını değiştirme hakkının olduğunu deklare etmiştir.